Garanti BBVA Emeklilik'ten "Sağlıklı Yaşa" festivali

- Katılımcılar, yoga, meditasyon, sanat ve aromaterapi gibi birçok farklı konuda düzenlenen atölyelere katılabilecek

İSTANBUL (AA) - Garanti BBVA Emeklilik, 21 Eylül Cumartesi günü müşterilerine özel "Sağlıklı Yaşa" festivali düzenleyecek.
 

Bankadan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un tarihi binalarından Salt Galata'da, Live to Bloom ve Studio Plus işbirliğiyle "Keşfet, İlham Al, Paylaş" ana temasıyla gerçekleşecek festivalde katılımcılar, deneyim köşelerinde yoga, meditasyon, sanat ve aromaterapi gibi birçok farklı konuda düzenlenen atölyelere katılabilecek.

Günlük hayatına iyi yaşam rutinleri katmak isteyenler, bu atölyelerde gerekli ipuçlarına ulaşabilecek. Program boyunca farklı uzmanlık alanlarına sahip konukların sağlıklı beslenme, egzersiz, "mindfulness" ve iyi yaşam pratiğiyle ilgili sohbetlerine eşlik edebilecek misafirler, konularla ilgili akıllarındaki soruları sorma imkanı bulabilecek. 
 

- Müşteri olan herkes katılabilecek

Gün boyunca katılımcılara sağlıklı atıştırmalık ve çeşitli ikramların sunulacağı bu festivale, Garanti BBVA Emeklilik müşterisi olan ve kayıt yaptıran herkes katılabilecek.

2022 yılında yenilenen iyi yaşam platformu Sağlıklı Yaşa, Garanti BBVA Emeklilik müşterilerinin sevdiklerine ve kendilerine bugünden iyi bakmaları, hayatı dolu dolu ve sağlıklı yaşamaları için ayrıcalıklı bir dünya sunuyor. 
 

Sağlıklı Yaşa dünyasında on binlerce kişi yogadan sağlıklı beslenmeye, meditasyondan çocuk atölyelerine, kültür turlarından el sanatlarına birçok farklı alandaki etkinliklerden ücretsiz veya avantajlı şekilde yararlanabiliyor ve sağlıklı yaşamı destekleyen çeşitli markalardan indirimli olarak faydalanabiliyor.

Garanti BBVA Emeklilik, Sağlıklı Yaşa Festivali'ne katılmak isteyenler için mobil uygulamadan kayıt alıyor.